Co je IPTV a proč si ji vybrat?

15. 8. 2018


Sledování televize přes anténu anebo satelit není žádná novinka. O čem se už ale ví méně, je sledování televize přes internet – hovoří se o IPTV. Tento způsob posouvá požitek ze sledování na zcela novou úroveň.Televizní programy obvykle sledujeme přes anténu a satelit. Méně známou je IPTV, nebo-li sledování televize přes internet. V čem posune váš televizní zážitek? Čtěte dál.

 

IPTV a internetová televize nejsou totéž

Pozor, nenechte se zmást. IPTV není zkratka pro internetovou televizi. Internetová televize je dostupná na internetu a její nejčastějším představitelem jsou streamovací služby, či online sledování programu z webu ČT.

Vysílání IPTV, nebo-li „Internet Protocol Television“ jde ze sítě konkrétního poskytovatele stejně tak, jako sledujeme klasické programy z pozemního vysílání, nebo satelitem. Jen v tomto pouze nejste připojeni ani na satelit, ani na kabel, ale stačí vám internet – potřeba je si pořídit příjem televize u internetového poskytovatele, zakoupit set-top box a můžete začít sledovat.

 

Televizní labužníci si přijdou na své

Mluvíme o kvalitě. O vysoké kvalitě. Právě ta je klíčovým benefitem IPTV. Široký výběr programů je navíc rozšířen o doplňkový obsah. K dispozici máte kupříkladu informace o hercích a jiné zajímavosti o vysílaném pořadu.

 

Televizní stroj času

Televizní program IPTV vám nebude řídit život a měnit plány. Disponuje totiž volbou přehrát si již odvysílané pořady zpětně až o 7 dní. Kdyby i to bylo málo, stačí si pořad nahrát a kdykoli poté pustit.

 

IPTV od nás

IPTV je televizí jednadvacátého století. Filmoví, sportovní a další televizní fanoušci, co máte k dispozici kvalitní internetové připojení, neváhejte! Žádná jiná forma příjmu vám tyto výhody nenabízí. Pokud máte o službu zájem vše podstatné naleznete v sekci internet.